ZA VSE PRILOŽNOSTI
Sveža, lahka peneča vina, ki temeljijo na filozofiji prosecca. Primerna za vsako priložnost: v koktajlu, kot aperitiv, pospremijo tudi glavno jed ali sladico.
Fashion Victim
SLADKO
Beli muškat, tipičen za Veneto. Izredno aromatično, a sveže peneče vino s tipičnimi aromami muškatnega grozdja.
Vsebnost alkohola: 6.50 – 7.50 %
Skupni sladkorji: 90.00 – 100.00 g/l
Skupne kisline: 5.50 – 6.50 g/l
Steklenica 0,75 l
Temperatura serviranja: 5°C – 6°C.
Kombinacija s hrano: sladice.
5 Star Wine Vinitaly 91pts
CWSA GOLD
LA International Wine Competition 94pts
Fashion Victim
Extra DRY
Cuvee glere in modrega pinota. Lahko, suho peneče vino z aromami rdečega jagodičja in finimi mehurčki.
Vsebnost alkohola: 10.50 – 11.50 %
Skupni sladkorji: 15.00 – 16.00 g/l
Skupne kisline: 5.50 – 6.50 g/l
Steklenica 0,75 l
Temperatura serviranja: 5°C – 6°C.
Kombinacija s hrano: aperitiv, glavne jedi, morska hrana.
Pink Rose Cannes SILVER
Cuvee Lounge
BRUT
Cuvee glere in drugih tipičnih sort iz področja Trevisa.
Vsebnost alkohola: 10.50 – 11.50 %
Skupne kisline: 5.50 – 6.50 g/l
Steklenica 0,2 l / 0,75 l
Temperatura serviranja: 5°C – 6°C.
Kombinacija s hrano: aperitiv, glavne jedi, morska hrana.
8° Concorso enologico nazionale spumanti & bollicine d’Italia SILVER
Lounge
Prosecco DOC
Extra DRY
Svež, saden in izredno piten prosecco.
Vsebnost alkohola: 10.50 – 11.50 %
Skupne kisline: 5.50 – 6.50 g/l
Steklenica 0,75 l
Temperatura serviranja: 5°C – 6°C.
Kombinacija s hrano: aperitiv, glavne jedi, morska hrana.
LA International Wine Competition SILVER
San Diego International Wine Competition PLATINUM 93 pts
NY World Wine & Spirit Competition GOLD
Peneče vino
BRUT
Vino odlikujeta svežina in pitnost. Osnova je sorta glera, iz katere pridelujemo prosecco, zato je še posebaj primerno za mešanje v koktejlih.
Vsebnost alkohola: 10.50 – 11.50 %
Skupne kisline: 5.50 – 6.50 g/l
Steklenica 0,75 l
Temperatura serviranja: 5°C – 6°C.
Kombinacija s hrano: mixer, aperitiv, lahke glavne jedi.
Ribolla Gialla
BRUT
Območje pridelave grozdje je Furlanija – Julijska Krajina. 100% rumena rebula. Aromatično, sveže in sadno vino, pridelano po charmat metodi.
Vsebnost alkohola: 12 %
Skupne kisline: 6.00 – 7.00 g/l
Steklenica 0,75 l
Temperatura serviranja: 5°C – 6°C.
Kombinacija s hrano: aperitiv, lahke glavne jedi.